Vi söker frilansande producent/programledare

Vill du också göra världens bästa investerar-tv? Besöka bolag? Hjälpa investerare att förstå vad bolagen gör? Träffa företagsledare och ställa de intressanta frågorna? Kanske brinner du för livesändningar?

Vår nisch finns inom bolagsreportage (exempel) och vd-intervjuer (exempel). Bland bolagen vi besöker finns allt ifrån läkemedelsbolag till spelutvecklare och även industrier. Periodvis har vi fler uppdrag än vi själva klarar av att leverera, därför är vi på jakt efter en frilansande producent/programledare som vill vara en av oss.

Uppdragen går ut på att besöka bolag och genomföra videointervjuer. Som producent hos oss jobbar du alltid i team med en av våra erfarna fotografer. Inför varje uppdrag så kommer du få ett färdigt intervjumanus tillsammans med en beskrivning av bolagets verksamhet. Ditt jobb är att ställa frågorna och se till att svaren som bolaget ger är begripliga, relevanta och framförallt: intressanta för tittaren!

Vi tror att du som person är driven och har en hög social kompetens. Du behöver vara lyhörd inför önskemål och ha en bra känsla för vad som är bra budskap. Du är också duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Kanske är du frilansande IR-konsult? Journalist? Eller bara väldigt aktieintresserad?

Uppdragen innebär en del resor. Drygt hälften av våra kunder finns i Stockholmsområdet, men varje vecka är vi runt om i Sverige och träffar bolag, oftast i storstadsregionerna.

Om man är intresserad finns det även möjlighet till både hel- och deltidstjänster.

Känner du dig träffad?

Skicka ett mejl och berätta om dig själv. Framförallt vill vi att du berättar om varför du vill jobba hos oss! Skicka detta till media@finwire.com.

Om Finwire Media

Finwire Media är ett fristående mediaproduktionsbolag som delägs av nyhetsbyrån Finwire och Olle Qvarnström. Vi har en vision om att göra rörlig IR-kommunikation så som privatinvesterare vill ha den.