Vi söker en eventansvarig!

Vill du också göra världens bästa investerar-tv?

Är du bara ute efter en fast lön och ett ställe att spendera dagarna på så har du kommit fel. Vill du istället bygga världens bästa bolag från grunden, då har du kommit rätt.

Vi på Finwire.tv jobbar i huvudsak med 3 tjänster: företagsreportage, videointervjuer och livesändningar. Vi tror att man ska förstå vad man investerar i, och det är vårt jobb att hjälpa investerarna förstå.

Just nu söker vi en eventansvarig med hög social kompetens och stort teknikintresse.

2017 så genomförde vi lite drygt 50st livesändningar av olika storlekar. Våra kunder är, förutom noterade bolag, till stor del de större företagsrådgivarna som hjälper bolag med noteringar, kapitaliseringar och andra närliggande tjänster. På kundlistan finns t.ex. Redeye, Remium, Erik Penser Bank, Sedermera Fondkommission, Aktietorget, mfl.

Som eventansvarig är du gränssnittet mellan våra fotografer och tekniker, och våra kunder. Ditt jobb går ut på att göra våra livesändningar så smidiga och friktionsfria som möjligt. Du kommer bland annat att: reka platser och reda ut tekniska förutsättningar inför livesändningar, planera och boka genomförande, delta i riggnings och rivningsarbete, administrera sändningen via Youtube/Solidtango/etc, m.m.

Hos oss har alla:

Stort finans och aktieintresse – vi jobbar enbart i finansbranschen

Snabblärdhet – om du inte kan någonting så förväntar vi oss att du vill lära dig det, på en gång

Hög social kompetens – du kommer vara gränssnittet mot våra kunder

Vi tror att du är:

Tekniskt allmänbildad – Livesändningar innefattar mycket teknik. Vi tror att du känner dig bekväm bland kameror, kablar, datorer och projektorer.

Ett problemlösargeni – När saker ska gå live finns det mycket som kan gå fel. Du ska inte nödvändigtvis lösa alla problem, men det är ditt jobb att se till att problemen löses utan att tittaren drabbas.

Som person är du ambitiös och väldigt social. Livesändningar är en av våra viktigaste säljkanaler. På event träffar vi ofta framtida kunder för första gången, vårt intryck är extremt viktigt.

Hos oss finns möjlighet till både hel- och deltidstjänster. Tjänsten innebär en del kvällsarbete och en del resor.

Vi har kontor på Sturegatan 46 på Östermalm i Stockholm.

Känner du dig träffad?

Vill du vara en del av ett bolag som dubblats i storlek varje år sedan start? Vara ansvarig för ett eget produktområde? Vi tänker fortsätta växa, mycket. Antingen kanske du känner dig träffad av det ovanför eller så känner du att du vill jobba med oss på något annat sätt? Skicka ett mejl och berätta om dig själv. Framförallt vill vi att du berättar om varför du vill jobba hos oss! Skicka detta till media@finwire.com.

Om Finwire Media

Finwire Media är ett fristående mediaproduktionsbolag som delägs av nyhetsbyrån Finwire och Olle Qvarnström. Vi har en vision om att göra rörlig IR-kommunikation så som privatinvesterare vill ha den.