Sitdown

Sitdown är en enklare intervju som fungerar som ett komplement till Hemma Hos. Om Hemma Hos är en bolagspresentation med lång livslängd så är Sitdown istället en mer aktuell produktion. Här fokuserar vi på att få fram svar på mer aktuella frågor kring hur verksamheten utvecklas och hur bolaget mår just nu. Kanske vill ni uppdatera varje månad? Kanske en gång i halvåret? Vi tror starkt på kontinuitet och har paketförslag i flera nivåer för att passa just er verksamhet och er ambitionsnivå.

Distribution

Samtliga Sitdown-klipp publiceras i vår Youtube-kanal som även fungerar som källa. Klippet länkas sedan till från våra distributionspartners. Vi klipper även ut enbart ljudet från intervjun och publicerar detta som podcast via Soundcloud och iTunes.

Avanza

Avanza har idag över 530 000 aktiva kunder som gör Avanza till Sveriges största aktör på aktiehandel.

Shareville

Det sociala investerarnätverket Shareville har idag över 110 000 portföljer på sin sajt där aktiviteten hos användarna är hög.

Marknadsplatserna

Vi har samarbeten med de svenska handelsplatserna som hjälper oss med distribution. Samtliga svenska handelsplatser har ställt sig bakom oss och gillar våran satsning på en mer lättsam IR-kommunikation.

Social distribution

En av de viktigaste aspekterna till att nå en stor spridning är genom att använda sig av sociala nätverk. Genom att vi har en existerande distribution så kan vi uppnå stora synergier genom att använda vår sociala distribution även för våra filmproduktioner. Vi har mellan oss flera tusen lojala följare som gärna delar vidare det som de gillar.

Vi jobbar förstås kontinuerligt med att maximera vår distribution via nya aktörer, både på hemmaplan och utomlands.

Produktion