Sitdown

Sitdown är en enklare intervju som fungerar som ett perfekt komplement till Hemma Hos. HemmaHos är en mer komplett bolagspresentation med en normal livslängd på 18-24 månader. Sitdown är istället en mer aktuell produktion där vi fokuserar på att få fram svar på mer aktuella frågor kring hur verksamheten utvecklas. Vi tror starkt på kontinuitet och skräddarsyr paketförslag för att passa just er verksamhet och er ambitionsnivå. Vi tror att två gånger per år är en bra startpunkt, men många väljer en betydligt högre ambitionsnivå.

Distribution

Samtliga Sitdown-klipp publiceras i vår Youtube-kanal som även fungerar som källa. Klippet länkas sedan till från våra distributionspartners. Vårt uppdrag är att få så många som möjligt att titta på klippen vilket för oss betyder att vi vill finnas där investerarna finns. Istället för att ta tittarna till oss så kommer vi till dem. Därför fokuserar vi till stor del på extern distribution vilket betyder att vi har samarbetsavtal med en rad olika aktörer på marknaden samt att vi är väldigt aktiva med publicering i sociala medier. Digital distribution är vår kärnkompetens.

Manus

Inför varje produktion så skriver vi ett intervjumanus där vi plockar fram vad vi anser de viktigaste punkterna. Tillsammans med bolaget kommer vi överens om vad som behöver kommuniceras och framkomma innan vi sätter igång.

Produktion

En Sitdown-produktion tar ca 1-2 timmar att genomföra på plats, all annan tidsåtgång är endast för oss. Om man vill kan man välja att spela in intervjun i våra lokaler, alternativt så kommer vi till er. Eftersom att vi har erfarenhet både från IR-arbete och från mediaproduktion så kan vi ta ett helhetsansvar för produkt och produktion vilket gör att tidsåtgången för bolaget blir minimal. Det färdiga klippet publiceras samma dag som det spelas in.

Ta kontakt för mer info och för en offert.