Livesändningar

Vi har erfarenhet av livesändningar och webcasts från event med allt ifrån inga besökare alls (d.v.s. 100 % digitala event!) upp till flera tusen. Produktionens storlek anpassas efter eventets längd, utformning, känslan och lokalens storlek. Alltid när vi gör liveevent så ingår livesändning på finwire.tv där klippen också publiceras efteråt. Distribution är vad vi kan bäst!

Standardlösningen

Detta är vårt mest populära paket, beståendes av tre kameror som bildproduceras tillsammans med presentationsbilder. Denna lösning passar de allra flesta livesändningar och event.
Paketet består av 3 kameror, en fast kamera för vidbild och två närbildskameror med fotografer som följer talaren. Med två manövrerade kameror finns stora möjligheter för variation i sändningen där även lyssnarbilder från publiken kan användas. Kamerorna bildproduceras tillsammans med presentationsbilder och mixas live. Materialet levereras även uppstyckat i efterhand.

Lilla paketet

Detta är den lite enklare lösningen för kortare livesändningar och mindre lokaler. Denna lösning är perfekt för att exempelvis livesända en presentation av en kvartalsrapport eller när en liten presentation i ett litet rum ska tas till en större publik på nätet.
Paketet består av 2 kameror, en fast kamera för vidbild och en närbildskamera med fotograf som följer talaren. Kamerorna bildproduceras tillsammans med presentationsbilder och mixas live. Materialet levereras även uppstyckat i efterhand.

Större paket?

Vill du sända live på 5 scener parallellt? Kanske har du hyrt en hel idrottsarena? Oroa dig inte, oavsett om det gäller fler kameror, steadycams, kranar eller andra ambitiösa lösningar så är vi rätt partner för er. Ingenting är för stort eller för komplicerat. Ta kontakt så ger vi ett pris!

Sitdown / Intervjuer

När vi ändå är på plats med all utrustning så är det smidigt för oss att även producera en sittande intervju att komplettera livesändningen med. Intervjun går rakt ut i vårt distributionsnätverk. Vi producerar ett strukturerat manus på förhand med 5-10 frågor. På plats så briefas intervjuobjektet på frågorna innan kameran startas. Vi redigerar intervjun och publicerar senast nästkommande dag.