Livepresentationer/Event

Vi har erfarenhet av livepresentationer och event med allt ifrån ett tiotal besökare upp till flera tusen. Produktionens storlek anpassas efter känslan och lokalens storlek. Alltid när vi gör liveevent så ingår livesändning på finwire.tv där klippen också publiceras efteråt. Distribution är vad vi kan bäst!

Standardlösningen

Detta är vårt mest populära paket, beståendes av tre kameror som bildproduceras tillsammans med presentationsbilder. Denna lösning passar de allra flesta event och presentationer.
Paketet består av 3 kameror, en fast kamera för vidbild och två närbildskameror med fotografer som följer talaren. Med två manövrerade kameror finns stora möjligheter för variation i sändningen där även lyssnarbilder från publiken kan användas. Kamerorna bildproduceras tillsammans med presentationsbilder och mixas live.

Lilla paketet

Detta är den enkla lösningen för den lilla plånboken och kortare events. Denna lösning är perfekt för att exempelvis livesända en presentation av en kvartalsrapport eller när en liten presentation i ett litet rum ska tas till en större publik på nätet. Vanligtvis rekommenderar vi detta i rum med färre än 30 personer på plats.
Paketet består av 2 kameror, en fast kamera för vidbild och en närbildskamera med fotograf som följer talaren. Kamerorna bildproduceras tillsammans med presentationsbilder och mixas live.

Större paket?

Vi har förstås möjlighet att erbjuda större paket, oavsett om det är fler kameror, steadycams, kranar eller kanske helt enkelt flera parallella sändningar. Ingenting är för stort eller komplicerat. Ta kontakt så ger vi ett pris!

Sitdown / Intervjuer

När vi ändå är på plats med all utrustning så är det smidigt för oss att även producera en sittande intervju att komplettera livesändningen med. Intervjun går rakt ut i vårt distributionsnätverk. Vi producerar ett strukturerat manus på förhand med 5-10 frågor. På plats så briefas intervjuobjektet på frågorna innan kameran startas. Vi redigerar intervjun och publicerar samma dag.