Är du vår nya finanstv-producent?

Vill du också jobba med finans-tv? Besöka bolag och gräva i affärsmodeller? Träffa företagsledare och ställa de viktiga frågorna? Vi på finwire.tv gör välproducerade och genomarbetade företagsreportage i syfte att hjälpa bolag att hitta investerare samtidigt som vi hjälper investerare att hitta intressanta bolag. Sedan vi startade hösten 2015 så har vi träffat nästan 200 bolag, och fler blir det varje vecka. Vi behöver bli fler!

Största delen av vår verksamhet är att producera företagsreportage och intervjuer som ska hjälpa bolagen att förklara sina verksamheter. Utöver reportage och intervjuer så gör vi även en stor del livesändningar av event och kapitalmarknadsdagar.

Som producent hos oss förväntas du:
• Planera och leda produktioner från start till mål
• Göra research/analys av bolagen vi träffar
• Skriva intervjumanus
• Genomföra intervjuerna med bolagen
• Aktivt coacha de intervjuade personerna till tydliga och kärnfulla svar
• Tillsammans med ansvarig fotograf regissera inslagen
• Jobba med spridning av filmerna i sociala medier
• Aktivt arbeta för långsiktiga relationer med samtliga bolag vi träffar

Som person är du ambitions och väldigt social. Du behöver vara snabblärd och väldigt lyhörd för vad kunderna vill. Du trivs med ett högt arbetstempo och periodvis hög arbetsbelastning (vi har högsäsonger). Du gillar att sätta dig in i olika branscher och försöka förstå olika affärsmodeller. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och tycker kommunikation är spännande.

Vi erbjuder ett extremt varierande jobb med stor flexibilitet. Hos oss finns möjlighet till
både hel- och deltidstjänster samt väldigt flexibla arbetstider, förutom när vi filmar såklart! Tjänsten innebär en del resor, oftast över dagen men ibland även med övernattning vid längre resor. Du kommer att få träffa väldigt många olika företag från många olika branscher samt bygga upp ett ovärderligt kontaktnät i Sveriges finansbransch.

Vi har kontor på Danderydsgatan på Östermalm i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi har inga särskilda krav på kvalifikationer på de sökande utan kommer utvärdera alla ansökningar individuellt utifrån varje individs förutsättningar. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för aktier, är prestigelös och verkligen vill göra detta.

Känner du dig träffad?

Vill du jobba med oss? Antingen kanske du känner dig träffad av det ovanför eller så känner du att du vill jobba med oss på något annat sätt? Skicka ett mejl och berätta om dig själv och varför du är rätt för oss! Skicka även med ditt bästa aktiecase just nu för att bevisa att ditt intresse är genuint ;). Skicka detta till media@finwire.com.

Om Finwire Media

Finwire Media är ett fristående mediaproduktionsbolag som delägs av nyhetsbyrån Finwire och bloggaren Olle ”Snåljåpen” Qvarnström. Vi har en vision om att göra rörlig IR-kommunikation så som privatinvesterare vill ha den.