Vill du göra världens bästa investerar-tv?

Vill du också göra världens bästa investerar-tv? Besöka bolag? Hjälpa investerare att förstå vad bolagen gör? Träffa företagsledare och ställa de viktiga frågorna?

Är du ute efter en fast lön och ett ställe att spendera dagarna på så har du kommit fel. Vill du istället bygga världens bästa bolag från grunden, då har du kommit rätt.

Vi på Finwire.tv jobbar i huvudsak med 3 tjänster: företagsreportage, återkommande intervjuer och livesändningar. Syftet är alltid att hjälpa bolagen att nå ut till investerarna samtidigt som vi vill hjälpa investerarna att förstå bolagen. Sedan vi startade hösten 2015 har vi träffat nästan 200 bolag, och fler blir det varje vecka. Vi får allt mer att göra och teamet behöver därför växa med oss!

Hos oss klarar du dig inte utan:

Gediget aktieintresse – vi jobbar bara med investeringar *duh*

Snabblärdhet – om du inte kan någonting så förväntar vi oss att du kan det imorgon

Hög social kompetens – vi bygger våra kunder på långa relationer

Problemlösarattityd – saker går åt h*vete hela tiden – lös problemet!

Allmänbildning – ska du jobba med kunder inom biotech OCH fordonsteknik behöver du ha bredd

Det är bra om du har:

Vana från både Mac/PC-miljö

Gedigen teknikförståelse

Erfarenhet av digital marknadsföring

Som person är du ambitiös och väldigt social. Vi jobbar med långa relationer och täta dialoger med våra kunder. Du behöver därför vara väldigt lyhörd för vad kunderna vill och behöver. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi erbjuder ett extremt varierande jobb med stor flexibilitet. Hos oss finns möjlighet till
både hel- och deltidstjänster samt väldigt flexibla arbetstider, förutom när vi filmar såklart! Tjänsten innebär en del resor, oftast över dagen men ibland även med övernattning vid längre resor. Du kommer att få träffa väldigt många olika företag från många olika branscher samt bygga upp ett ovärderligt kontaktnät i Sveriges finansbransch.

Vi har kontor på Sturegatan 46 på Östermalm i Stockholm.

Känner du dig träffad?

Vill du jobba med oss? Antingen kanske du känner dig träffad av det ovanför eller så känner du att du vill jobba med oss på något annat sätt? Skicka ett mejl och berätta om dig själv och varför du är rätt för oss! Skicka detta till media@finwire.com.

Om Finwire Media

Finwire Media är ett fristående mediaproduktionsbolag som delägs av nyhetsbyrån Finwire och bloggaren Olle ”Snåljåpen” Qvarnström. Vi har en vision om att göra rörlig IR-kommunikation så som privatinvesterare vill ha den.