Vill du göra världens bästa investerar-tv?

Vill du också göra världens bästa investerar-tv? Besöka bolag? Hjälpa investerare att förstå vad bolagen gör? Träffa företagsledare och ställa de intressanta frågorna? Kanske brinner du för livesändningar?

Är du bara ute efter en fast lön och ett ställe att spendera dagarna på så har du kommit fel. Vill du istället bygga världens bästa bolag från grunden, då har du kommit rätt.

Vi på Finwire.tv jobbar i huvudsak med 3 tjänster: företagsreportage, videointervjuer och livesändningar. Syftet är alltid att hjälpa investerare att förstå bolag, samtidigt som vi vill hjälpa bolag att hitta rätt investerare. Vi tror att man ska förstå vad man investerar i, och det är vårt jobb att förklara vad företagen gör! Sedan vi startade hösten 2015 har vi träffat över 200 bolag och våra produktioner har setts över en miljon gånger! Vi får allt mer att göra och teamet behöver därför växa med oss!

Hos oss har alla:

Stort aktieintresse – vi jobbar bara med investeringar och nära börsen *duh*

Snabblärdhet – om du inte kan någonting så förväntar vi oss att du vill lära dig det, på en gång

Hög social kompetens – vi bygger våra kunder på långa relationer

Som person är du ambitiös och väldigt social. Vi jobbar med långa relationer och täta dialoger med våra kunder. Du behöver därför vara väldigt lyhörd för vad kunderna vill och behöver. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi erbjuder ett extremt varierande jobb med stor flexibilitet. Hos oss finns möjlighet till
både hel- och deltidstjänster samt väldigt flexibla arbetstider, förutom när vi filmar såklart! Tjänsten innebär en del resor, oftast över dagen men ibland även med övernattning vid längre resor. Du kommer att få träffa väldigt många olika företag från många olika branscher samt bygga upp ett ovärderligt kontaktnät i Sveriges finansbransch.

Vi har kontor på Sturegatan 46 på Östermalm i Stockholm.

Känner du dig träffad?

Vill du vara en del av ett bolag som dubblats i storlek varje år sedan start? Vi tänker fortsätta växa, mycket. Antingen kanske du känner dig träffad av det ovanför eller så känner du att du vill jobba med oss på något annat sätt? Skicka ett mejl och berätta om dig själv. Framförallt vill vi att du berättar om varför du vill jobba hos oss! Skicka detta till media@finwire.com.

Om Finwire Media

Finwire Media är ett fristående mediaproduktionsbolag som delägs av nyhetsbyrån Finwire och Olle Qvarnström. Vi har en vision om att göra rörlig IR-kommunikation så som privatinvesterare vill ha den.